Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Veste bună pentru toți angajații din România! Vor primi bonuri de masă mai mari!

in ExtraNews de

Valoarea maxima a unui tichet de masa a fost majorata ieri.
Bonurile s-au majorat pana la 15 lei. Cea initiala era de 9,57 lei. Cresterea s-a facut in baza Legii nr. 218/2016. Angajatorul va decide daca va da tichete de masa de 15 lei, intrucat nu este obligat sa adopte noua lege.

„Firmele cu marje mari de profit vor putea acorda, si cu siguranta ca vor da astfel de mariri salariale, ca masura de fidelizare a angajatilor. Dar cele cu profituri mici vor da tichete ca si pana acum, pentru ca nu tuturor le merg afacerile ca în statisticile oficiale. In alta ordine de idei, acest sistem cu acordarea de tichete de masa arata de fapt cat de mici sunt salariile romanilor. Salariul ar trebui sa fie îndestulator pentru toate cheltuielile angajatului si sa nu mai fie nevoie de suplimentarea lui cu tichete de masa”, a declarat Cristian Parvan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania, potrivit Mediafax.

Valoarea bonurilor de masă a crescut din nou, angajatorul poate acum opta pentru valoarea de 15,09 lei, iar anul viitor un bon de masa va ajunge să valoreze 20 de lei.

Sursa: kfetele.ro

Ultimile din

Mergi la SUS