Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Vei renunţa la balsam! Această mască naturală face minuni cu părul tău

in Frumusete de

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că proprietăţile uleiului de cocos au efect revigorant pentru întregul corp. Tocmai din acest motiv, o mulţime de produse de îngrijire pe care marii producători de cosmetice le comercializează, au în componenţă acest ingredient.

Totuşi, în starea sa naturală, uleiul de cocos este cel mai eficient.

Printre numeroasele calităţi ale uleiului dec cocos se numără şi efectul acestuia asupra scalpului, dar şi a părului, pe întreaga sa lungime. În timp ce majoritatea uleiurilor naturale acţionează doar la suprafaţă, uleiul de cocos reuşeşte să ajungă în profunzimea scalpului, repară firele de păr arse sau uscate şi, mai mult decât atât, previne viitoarele acţiuni care s-ar putea să-i dăuneze părului tău.

Masca de păr care te va determina să renunţi la balsam

Uleiul de cocos, exact aşa cum îl găseşti în recipientul în care este comercializat în magazinele de profil, este tot ce ai nevoie pentru a renunţa definitiv la orice alt balsam de păr. În funcţie de lungimea părului tău, aplică după spălare între 2-8 linguri din acest ulei, apoi masează cu grijă, pentru a te asigura că toată suprafaţa este acoperită.

Opţional, poţi adăuga măştii de păr şi câteva picături dintr-un ulei esenţial, spre exemplu ulei de ylang ylang sau ulei de rozmarin . Lasă masca să acţioneze o oră, apoi clăteşte bine cu apă călduţă şi bucură-te de rezultat!

Uleiul de cocos are însă multe alte beneficii. Acesta este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş.

Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.

Ultimile din

Mergi la SUS