Unde a dispărut Sorina? Mai întâi a fost dusă în SUA de soții Săcărin, iar apoi…Vecinii din America fac dezvăluiri

in ExtraNews de

A trecut mai bine de o lună de când Sorina a plecat din țară alături de soții Săcărin, românii stabiliți în SUA, care au înfiat-o, însă mai apar teorii stranii despre fetiță.

Pe unul din grupurile de pe Facebook făcute de cei care susțin că Sorina a fost luată cu forța, ilegal de la familia Șărămăt, asistenții maternali care au crescut-o până acum, apar fel de fel de informații. Recent, a apărut o postare care ar fi fost pusă de o româncă stabilită în SUA și care i-ar cunoaște pe soții Săcărin, lurând în apropierea locuinței acestora. Conform acestei romance, care apare în postare cu numele de Teodorescu Tudorița, Sorina a dispărut sau cel puțin nu-și petrece timpul alături de soții Săcărin și de cei doi copii naturali ai acestora.

”Lucrez la un shop de flori și cadouri pe unde trece constant familia Săcărin spre piscina Fabio și de cel puțin două săptămâni de când fac shift lung, fiind perioada concediilor pentru colega mea, îi văd atât pe Ramona cât și pe Gabriel mergând la pool doar cu Ava și Adam. Îi știu din cartier și de la o nuntă de acum câțiva ani din Long Island pentru care au făcut aici aranjamentele, deci nu îi confund. Atât am putut să surprind când trecea înapoi dinspre priscină”, ar fi scris o româncă pe pagina ei de socializare, conform unor informații publicate pe un grup dedicat aducerii Sorinei înapoi în țară la familia Șărămăt. Numai că pagina respectivă, cu numele femeii, nu e de găsit, motiv pentru unii din grup să susțină că femeia ar fi fost amenințată după ce a făcut respectiva postare.

”Se pare că aceasta doamnă e de negăsit după ce a postat că i-a văzut pe domnii Săcărin în compania copiilor lor și fără Sorina, este unul dintre comentariile la respectiva postare.

Sorina a fost târâtă de procuroarea Maria Pițurcă pentru a fi scoasă din casa asistenților maternali
Sorina, o fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, a fost în centrul atenției după ce în presă au apărut imagini cu ea scoasă cu forța din casa asistenților maternali unde crescuse până atunci. Procuroarea Maria Pițurcă a târât-o pur și simplu pe copilă până la mașina unde se aflau părinții adoptivi și a ”predat-o” acestora. După câteva săptămâni, Sorina a plecat din țară alături de soții Săcărin, o familie de români stabiliți în SUA, care mai au doi copii.