Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un ţigan din Ţăndărei şi-a uitat magneţii pe contor când a plecat în Anglia şi acum ENEL are să-i dea două miliarde de lei

in Diverse de

Un ţigan din Ţăndărei şi-a uitat magneţii pe contor când a plecat în Anglia şi acum ENEL are să-i dea două miliarde de lei.

În sfârşit, ENEL şi-a găsit ac de propriul cojoc! Compania de electricitate trebuie să-i dea unui rumân din Ţăndărei circa două miliarde de lei vechi la regularizare, după ce i-au citit contorul şi au observat că acesta n-a consumat niciodată curent.

Ba, mai mult, potrivit contorului şi facturii de regularizare emisă de Enel, rumânul a livrat câteva sute de mii de MW în sistemul naţional de electricitate.

Toate astea după ce ţiganul s-a întors în Anglia şi şi-a uitat magneţii pe contorul de energie electrică. „E vorba de nişte magneţi extrem de puternici, i-am furat de pe şantier de la o macara folosită pentru ridicat structuri de fier.

Sunt atât de buni că dau contorul înapoi şi pe la vecini, dar mai puţin”, a declarat Rogvaiv Clincu, soţul Ţignoliei de la Săveni, ţiganul care ar putea băga ENEL în faliment.

Compania ENEL i-a propus o eşalonare a datoriei pe câţiva ani, astfel încât până se întoarce Marea Britanie în UE, să-i plătească datoria.

A doua variantă, care nu e nouă pentru nimeni, ar fi ca Enel-ul să-l fure la factură atât de mult încât cele două miliarde de lei să fie plătibile până la sfârşitul anului.

A treia variantă şi ultima luată în calcul şi propusă de conducerea de la Enel Ţăndărei ar fi ca Rogvaiv Clincu să vândă vecinilor o parte dintre kilowaţii pe care îi are el în contor. De altfel, soluţia asta i-ar aduce avantaje nenumărate printre care şi faptul că a scăpat de soţia Ţignolia:

„Bossule, acum am linişte în casă şi nu mai există certuri de la bani cu piranda mea Ţignolia. Pe vremuri, când voia să ia un bibelou nou, o sabie ninja sau o icoană de pus pe şemineul aurit, venea şi se smiorcăia că să-i dau bani. Acum îi plătesc toate astea cu banii de la fraierii ăia de la Enel, să le dea Dumnezeu sănătate”.

Întrucât, în ultimele zile, o așa-zisă "știre" de pe site-ul nostru, cu titlul "Un ţigan din Ţăndărei şi-a uitat magneţ…

Posted by Jurnalul de Ialomita on 14 Aprilie 2017Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS