Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un șofer filmat cu o cameră de bord în timp circula pe contrasens a sărit la bătaie cu o rangă

in ExtraNews de

Şoferul filmat în trafic în timp ce depăşea coloana pe contrasens şi care a sărit la bătaie cu o rangă atunci când o maşină care circula regulamentar i-a barat calea este poliţist. Aşa au anunţat reprezentanţii Poliţiei Capitalei după ce au analizat imaginile care au devenit virale pe Facebook. El va fi cercetat pentru ameninţare, iar şoferul care a filmat incidentul este rugat de oamenii legii să se prezinte la Secţia 1 Poliţie.

Şoferul filmat cu o cameră de bord în timp circula pe contrasens şi a sărit la bătăie cu o rangă atunci când o maşină i-a blocat calea este poliţist şi lucrează la Arestul Capitalei. Anunţul a fost făcut chair de Poliţia Capitalei.

„Conducătorul auto a fost identificat şi cu regret am constatat că persoana care apare în imagini este agent cu atribuţii de logistică în cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1. Au fost declanşate de urgenţă, din dispoziţia conducerii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, verificări cu privire la acest angajat, urmând a fi dispuse măsuri legale.

În mod public şi transparent ne asumăm faptul că acest bărbat face parte din instituţia noastră, dar un asemenea comportament nu este şi nu va fi tolerat pentru niciun poliţist şi totdată ne cerem scuze pentru această situaţie“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. Poliţia a declanşat o anchetă pentru infracţiunea de ameninţare.

„Având în vedere modul de manifestare al celui în cauză, Poliţia Capitalei, prin Secţia 1 Poliţie, s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de ameninţare. Pe această cale facem apel la conducătorul auto împlicat în eveniment să se prezinte la această subunitate de poliţie“, mai precizează Poliţia.

Şoferul care circula pe contrasens nu numai că nu a dat semne că-şi regretă greşeala din trafic, ci a insistat ca cel care circula regulamentar să treacă pe cealaltă bandă ca să-i facă lui loc, potrivit Digi24.ro.

Când a văzut că nu se eliberează banda pentru el, şoferul agresiv a coborât din autoutilitară cu o bâtă în mână, gata de bătaie. A văzut, însă, camera de luat vederi de pe maşină, a renunţat la intenţiile sale şi a demarat în trombă. Tot pe contrasens.

Ultimile din

Mergi la SUS