Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un roman stabilit in Marea Britanie i-a dat bani unui englez care cersea, in Londra. Ce a urmat

in Diverse/Educational de

Unui roman stabilit in Marea Britanie i-a venit o idee ingenioasa, dupa ce a ales sa-i ofere bani unui cersetor englez si l-a urmarit sa vada ce va face cu banii oferiti de el.

Barbatul a povestit pe Facebook ca dupa ce a ales sa-i dea bani cersetorului, a mers si i-a luat si de mancare, apoi, dupa ce s-au despartit, acesta a ales sa-l urmareasca, sa vada ce va face cu banii oferiti de el.

Cu bani in buzunar, cersetorul englez s-a oprit imediat la o sala de jocuri, iar pentru romanul nostru a fost prea tarziu sa-l opreasca, doarece deja apucase sa bage banii.

Dupa toata acesta scena, romanul a transmis live pe Facebook tuturor oamenilor sa nu se mai lase impresionati de povesti lacrimogene si sa nu mai ofere bani cersetorilor.

”Nu dati bani nimanui. Noi ne trezim dimineata la ora 6.00 si mergem la munca, incercam sa strangem bani. Nu dati bani nimanui. Asta era mai bine imbracat. I-am luat de mancare si l-am intrebat de ce nu lucrezi, esti mare cat un gard. A zis ca e bolnav. Pai asta nu inseamna ca trebuie sa cersesti”, a spus barbatul.

Trebuia sa sarbatoreasca ziua de nastere a sotiei sale intr-un restaurant, dar nu a fost lasat sa intre dintr-un motiv banal. Cum a reusit un om al strazii sa il ajute

Lui Akbar Badshah nu i s-a permis intrarea intr-un restaurant din Manchester pentru ca purta sandale. Insa refuzul angajatilor localului nu l-au descurajat pe barbat, care venise acolo sa sarbatoreasca ziua de nastere a sotiei sale.

In ajutorul lui a venit Jonathon Byles, un om al strazii care s-a oferit sa ii imprumute pantofii lui Akbar pentru a putea intra in restaurant.

Omul fara adapost, originar din Noua Zeelanda, primise recent perechea de pantofi de la o fundatie caritabila.

Pentru fapta sa, Byles a primit 10 lire de la barbatul pe care il ajutase. Initial, omul strazii a refuzat banii, dar la insistentele lui Akbar i-a acceptat intr-un final. Gestul lui a fost apreciat si de alti trecatori, care i-au oferit bani, potrivit BBC.

Cati bani castiga un cersetor in Dubai

Dubai este unul dintre cele mai bogate orase ale lumii, o stie toata lumea. Ce nu stiu multi este ca acolo este si un adevarat paradis pentru cersetori. Se pot face atat de multi bani, incat multi calatoresc pana acolo cu vize turistice, doar pentru a-si umple buzunarele in cele trei luni cat au drept de sedere.

Cersitul este in general ilegal, nu vorbim de cel in sensul clasic, ci de cersetorii ”profesionisti”, care isi impresioneaza victimele cu povesti lacrimogene si care nu cer cate un ”banut”, ci zeci si sute de dolari. Astfel ca, potrivit politiei, unii dintre ei ajung sa castige si peste 70.000 de dolari pe luna, mai mult decat multe salarii pe un an. Sursa: Bzi.ro

Ultimile din

Mergi la SUS