Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un pacient în vârstă de 70 de ani, GRAV BOLNAV, a fost UITAT pe holurile spitalului după analize. Abia la 1 dimineaţa o ambulanţă l-a transportat acasă

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un pacient de 70 de ani, bolnav de scleroza multipla, reclama ca a asteptat sase ore, pâna la ora 1 dimineata, la Spitalul Judetan de Urgenta din Alba Iulia, pentru a fi transportat acasa cu ambulanta, dupa investigatie.

Asociatia ”SM Speromax” Alba, care reprezinta drepturile pacientilor cu scleroza multipla, a sesizat, marti, conducerea spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia, printr-o adresa, în cazul unui beneficiar al asociatiei, in varsta de 70 de ani, care a fost pacient la spital si care a fost nevoit, dupa ce a fost investigat, sa astepte aproape sase ore pentru a fi transportat cu Ambulanta de la UPU, la domiciliul sau, relateaza MEDIAFAX.

Dragos Zaharia, presedintele asociatiei, a declarat pentru MEDIAFAX ca pacientul a ajuns la UPU pentru ca a avut probleme cu inima.

”Beneficiarul nostru Roman Gheorghe a solicitat prin intermediul apartinatoarei acestuia, în jurul orei 10.00, o ambulanta cu care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Alba, acuzând dureri în piept. În cadrul ambulatorului i s-au facut analize si mai multe investigatii ce au durat pâna la ora 19.30. Dupa finalizarea investigatiilor apartinatoarei domnului Roman i-a fost sugerat sa îl duca acasa si sa cheme în urmatoarea zi medicul de familie care sa le recomande un specialist cardiolog. Apartinatoarea domnului Roman a cerut doamnei doctor sa le cheme o ambulanta cu care sa îl poata transporta acasa, acesta neputând sa stea în sezut. Doamna doctor a mentionat ca nu sunt ambulante disponibile si ca o sa trebuiasca sa mai astepte, apoi a iesit din tura/schimb. Apartinatoarea domnului Roman a sunat la 112, sa ceara o ambulanta, de acolo aflând ca sunt ambulante disponibile, dar ca trebuie solicitata de catre medicul care se ocupa de pacient. În jurul orei 1.00, a doua zi, domnul Roman a fost urcat într-o ambulanta si transportat acasa, se arata în referat.

Sursa: stirilekanald.ro

Comentarii

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS