Un medic din Iași îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus: “Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii…”

in ExtraNews de

Medicul Răzvan Constantinescu îi ironizează pe cei care se tem de coronavirus și se oferă voluntar să se infecteze cu acesta pentru a demonstra că nu este atât de periculos, arată Ziarul de Iași. Constantinescu este medic primar de medicină internă și gastroenterologie la Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie din Iași.

Doctorul Răzvan Constantinescu subliniază că rata mortalității cauzată de coronavirus este apropiată de cea cauzată de gripă, într-o postare virulentă pe contul său de Facebook. El atrage atenția asupra faptului că pericol vital există doar pentru categoriile vulnerabile – persoane bolnave, vârstnici. Pentru a-și susține punctul de vedere, medicul spune că este dispus să se infecteze voluntar cu acest virus.

Iată ce a scris Răzvan Constantinescu:

”Ca să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer voluntar să mă infectez cu virusul vieții. Să vadă și ei un medic nevaccinat ”antigripal” (o tâmpenie, având în vedere polimorfismul virusurilor gripale) care nu moare, frate, deși ”a susținut ciuma roșie” (!) Prostovănimea lumii în care trăim nu pricepe nimic, se comportă ca o turmă, de aceea este ușor de manipulat. Ea nu poate înțelege că astfel de virusuri nu prezintă pericol vital decât pentru categoriile cu risc maxim: cirotici, neoplazici, vârste extreme, pacienți cu insuficiență cardiacă severă, BPOC, imunodeprimați (aș adăuga eu, și cei care s-au vaccinat aiurea pentru orice prostie).

Generația ”i-phone” poartă barbă și glezne goale, mască de pânză pe facies, urlă că vrea nu știu ce țară ca afară, iese la proteste în mod ovin, se vaccinează în draci ca să-și facă rost de vreo leucemie și apoi se plânge că statul nu face nimic pentru ei, nu îi pune biberonul. Mortalitatea gripei ”Covid-19” este de 2,4%, comparativ cu 2,1% cât a fost cea a epidemiei de gripă din 2018. Și atunci de ce vă isterizați, glezno-barbișoanelor?”.

GRIPA PENTRU PROȘTII ISTERIZAȚICa să-i lămuresc pe imbecilii care umblă cu chiloțeii pe nas prin aeroporturi, mă ofer…

Publicată de Răzvan Constantinescu pe Luni, 24 februarie 2020