Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Un bebelus a fost abuzat chiar de mama lui, o romanca de 24 de ani, care vindea apoi imaginile. Cum a prins-o DIICOT

in ExtraNews de

O romanca de 24 de ani, care isi abuza bebelusul de cateva luni si vindea imaginile, a fost identificata si condamnata cu ajutorul unor persoane care au recunoscut obiecte din casa in care se produceau grozaviile.

upa acelasi scenariu, Agentia Europeana de Combatere a Terorismului si Criminalitatii cere sprijinul oricui poate recunoaste elemente din camerele unde au fost abuzati mai multi minori. De la jucarii pana la paturi sau pungi, par obiecte banale, dar pot deveni importante in capturarea pedofililor.

Aceasta esta poza care deschidea, la inceputul anului trecut, un caz de o gravitate fara precedent pentru tara noastra. Imaginea a fost trimisa de EUROPOL oficialilor romani care au inceput cautarile femeii care abuza un copil contra-cost.

Stiau ca suspecta este din tara noastra si mai aveau indiciile din camera unde se petreceau grozaviile: o casuta de jucarie si un perete cu patrate in doua culori. Au urmat altele in care se vedeau o patura, un cos de rufe, o cutie. Oricat de banale ar parea, sunt elementele care i-au ajutat pe procurorii DIICOT sa gaseasca suspectul principal: era chiar mama fetitei, un monstru de 24 de ani care si-a supus bebelusul de doar 4 luni unor tratamente de nedescris.

Procurorii au analizat obiectele care apareau in filmarile ingrozitoare si tot ce au gasit in casa la perchezitii. Femeia a fost condamnata la 6 ani de inchisoare dupa ce a denuntat alti pedofili.

Procuror: „Aceeasi casuta, aceeasi casuta am gasit-o la perchezitie in camera unde au fost produse. vedem o patura, aceeasi patura am gasit-o si la perchezitia imobiliara. un cos de rufe, o cutie. Se vede clar ca materialele respective au fost realizate acolo. In casa aceea locuiau 6 oameni. Trebuie sa stii cine stia, au ajutat cumva.”

Intr-un alt caz, prinderea unui roman acuzat de pedofilie si pornografie infantila a fost posibila dupa ce un vecin a recunoscut lustra din casa individului. Imaginea a fost transmisa de Stirile PRO TV, iar martorul si-a dat seama ca acea lustra a apartinut tatalui lui in urma cu 15 ani si stia cine a luat-o. Informatiile au fost reale si barbatul se afla acum in spatele gratiilor pentru urmatorii 15 ani si jumatate.

Procuror: „Daca identifici tara, e foarte greu sa identifici autorul. Daca nu ai avea niciun element te folosesti de aceaste detalii. Vezi niste etichete, o marca romaneasca undeva. Faci niste verificari si mergi din aproape in aproape. Fiecare element este foarte important. Intr-un dosar e posibil sa apara o sigura imagine de genul asta. Pentru noi este esentiala.”

Sursa: Stirileprotv.ro

Ultimile din

Mergi la SUS