Un alt caz care a șocat România! La vârsta la care alți tineri își făceau visuri, ei tranșau un bărbat într-o cameră de cămin. Ea a vrut să-și vândă trupul, dar s-a răzgândit, așa că, împreună cu iubitul ei l-au ucis și au încercat să scape de cadavru. Cum arată astăzi studenții criminali de la Medicină? Sunt transfigurați

in Curiozitati de

Studenții criminali de la Medicină au ajuns de nerecunoscut, la 10 ani după ce au ucis și tranșat un bărbat. Pentru fapta lor, ei au fost trimiși în spatele gratiilor pentru 20 de ani, iar timpul petrecut în închisoare și-a pus amprenta asupra lor.

Studenții criminali de la Medicină au ajuns de nerecunoscut
În urmă cu 10 ani, Sergiu Florea şi Carmen Bejan, stundenți în Timișoara, au ucis și au tranșat liderul unui clan de romi într-o cameră de cămin. Pentru fapta lor, au fost condamnaţi de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare cu executare. Decizia nu a fost definitivă și a fost atacată cu apel. Procesul s-a mutat la Curtea de Apel Timișoara, care le-a mărit pedeapsa la 20 de ani de închisoare cu executare și i-a obligat să plătească despăgubiri materiale de 20.000 de euro către familia victimei.

Și această decizie a fost atacată cu recurs, iar instanța supremă l-a respins, astfel că cei doi studenți criminali au ajuns în spatele gratiilor. Viața lor s-a schimbat complet în detenție. Femeia a cerut să nască în libertate, în anul 2012, după ce a rămas însărcinată cu un deținut, care ulterior s-a eliberat și a lucrat ca șofer de TIR. Judecătorii i-au respins cererea, iar femeia a născut o fetiță fără mâini, care ulterior a murit.

În schimb, bărbatul a început să citească Biblia în închisoare și a cunoscut o tânără din Ucraina cu care s-a căsătorit. Sergiu Florea şi Carmen Bejan au ispășit fracțiunea din pedeapsă care le permite să beneficieze de schimbarea regimului de detenție și după ce vor executa două treimi din pedeapsă vor putea cere eliberarea condiționată.

Perioada petrecută în detenție și-a pus însă amprenta asupra lor. La 10 ani după ce au ucis și tranșat un bărbat, cei doi au ajuns de nerecunoscut. Imagini cu studenții criminali sunt atașate în galeria foto.