Ultima oră! Soția lui Gheorghe Dincă, SUSPECTĂ în dosarul disparițiilor din Caracal?! Mărturiile femeii sunt vitale pentru anchetatori!

in ExtraNews de

Lucrurile se complică în cazul Caracal! Procurorii DIICOT au audiat luni, 19 august, noi martori în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Bombă în cazul Caracal! Soţia lui Dincă, suspect în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu
Tonel Pop, avocatul familiei Mdelencu, a venit cu noi dezvăluiri bombă! El a precizat la Antena 3 că soţia lui Gheorghe Dincă nu ar fi fost audiată de anchetatori. Mai mult de atât, femeia ar putea să ajungă suspect, alături de soţul ei.

„Nu am cunoştinţă să fi fost soţia lui Dincă, dar se specula, şi pe bună dreptate, că o rudă foarte apropiată, conform procedurii penale, nu poate fi ascultată ca martor împotriva unei rude apropiate, în cazul nostru unui soţ. Dar cine a spus că trebuie să fie audiată ca martor?

Şi de aici înţelegeţi ce vreţi. Nu este o regulă să fii martor şi din martor să te facă suspect. În momentul în care poţi fi suspect de ceva trebuie să fii suspect clar!. Această doamnă se afla acolo taman în acea perioadă în care au fost răpite cele două fete”, a spus Tonel Pop.

Soţia criminalului din Caracal a revenit în ţară de Paşte şi a locuit aproximativ o lună în casa groazei, fix în perioada în care Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani, a fost răpită.

Aceste mărturisiri au fost făcute de Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, acuzat de uciderea tinerelor din Caracal.

Femeia ar fi venit în România din Italia, imediat după ce s-a pensionat, şi a petrecut Paştele cu Dincă, în casa ororilor, pe 26 aprilie 2019.