ULTIMA ORA: Rasturnare de situatie – Familia Alexandrei Maceşanu cere expertiză internaţională, după rezultatele testelor ADN-

in ExtraNews de

Familia Alexandrei Maceşanu cere expertiză internaţională, după rezultatele testelor ADN: “Nu cred toate balivernele!”, a afirmat unchiul fetei, Alexandru Cumpănaşu, cel care a şi făcut public anunţul despre testele efectuate pe resturile osoase găsite în curtea criminalului.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Mâceşanu, fata răpită şi ucisă la Caracal de Gheorghe Dincă, afirmă, după ce autorităţile au transmis familiei că cenuşa găsită într-un butoi în curtea ucigaşului conţine ADN-ul fetei, că nu crede ceea ce spun autorităţile, că împreună cu familia va face o expertiză internaţională. În opinia sa, “avem de a face cu o caracatiţă cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nicio şansă la viaţă.”

“Informarea ministerului Justiţiei către familia mea nu mă face să cred deloc că Alexandra a fost arsă acolo şi toate balivernele despre această situaţie. Voi ruga pe vărul meu să facem o expertiză internaţională a rămăşiţelor din acel “butoi”. Nu pot contesta raţional rezultatul IML, până la proba contrară, dar nu cred nimic din povestea construită în jur. Aşteptăm şi hârtiile de la IML, să vedem la ce se referă exact analiza.”, scrie Cumpănaşu pe Facebook.

El argumentează că inelul şi lănţişorul de argint ale fetei au fost găsite netopite tot în acel recipient şi arse în acelaşi timp la o temperatură uriaşă, iar când vărul său le-a identificat acestea erau doar “afumate”, dar întregi.

“Aici avem de a face cu o caracatiţă cu mulţi golani care au nevoie de un ţap ispăşitor şi oprirea discuţiei despre acest sistem bolnav în care oamenii simpli nu au nici o şansa la viaţă. Până vom avea contraexpertiza internaţională sunt obligat să accept testul IML, dar NU şi povestea de 2 lei servită despre criminal, arderea trupului, etc.”, consideră unchiul adolescentei.

De asemenea, în opinia sa, este incalificabil şi inexplicabil de ce iniţial cercetarea la faţa locului s-a făcut fără criminalişti, pe grabă, iar după două zile “monstrul” este transportat la Bucureşti, creându-se timp pentru intoxicări, ascuns sau plantat probe, “timp crucial pentru ca o reţea bine organizată până sus în statul român să îşi pună lucrurile în ordine.”

“Pentru mine acum este ÎNCEPUTUL luptei pentru Alexandra şi aflarea adevărului!”, anunţă Cumpănaşu.

ADN-ul din fragmentele osoase găsite acasă la Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Mâceşanu, este al adolescentei, a declarat vineri seară, la Antena 3, unchiul fetei de 15 ani, Alexandru Cumpănaşu. Anterior, DIICOT a anunţat că a primit de la INML raportul de expertiză medico-legală antropologică privind fragmentele osoase şi dentare găsite acasă la Gheorghe Dincă, însă concluziile vor fi comunicate după ce va fi primit şi raportul asupra materialului genetic.