UDMR vrea îndepărtarea crucilor EROILOR ROMÂNI din cimitirul de la Valea Uzului

in ExtraNews de

UDMR nu va susţine, începând de joi, nicio iniţiativă sau măsură a Guvernului, iar protocolul de colaborare dintre această formaţiune şi coaliţia PSD-ALDE rămâne fără obiect, a anunţat joi liderul Uniunii, Kelemen Hunor, transmite Agerpres.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a cerut îndepărtarea crucilor eroilor români din Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului și sancționarea primarului din Dărmănești, Constantin Toma (ALDE).

„Începând de astăzi UDMR nu va susține nici o inițiativă sau măsură a Guvernului. Până la soluționarea situației cimitirului din Valea Uzului, protocolul de colaborare între UDMR și coaliția PSD-ALDE rămâne fără obiect. Evenimentele din aceasta dimineață au întrecut orice măsură. Considerăm că atitudinea Guvernului este inacceptabilă, și solicităm în continuare autorităților să înlăture construcțiile amplasate ilegal în cimitirul din Valea Uzului și să demareze cercetările din oficiu privind abuzurile primarului din Dărmănești și ale celorlalți autori care au contribuit la escaladarea tensiunilor”, scrie Kelemen Hunor pe Facebook.

🇭🇺 A mai naptól kezdődően nem támogatjuk a kormányt és a kormánykoalíció egyetlen kezdeményezését sem. A magunk részéről…

Publicată de Kelemen Hunor pe Joi, 23 mai 2019