Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Traian Basescu in Parlament: „Am dreptul sa mai candidez o data la Presedintie. Si va fi vai de voi”

in Politic de

Senatorul PMP Traian Basescu le-a transmis joi parlamentarilor, la dezbaterea proiectului de infiintare a Comisiei de ancheta privind alegerile din 2009, ca primul lucru pe care trebuie sa il faca noua structura este sa socoteasca voturile consemnate in procesele verbale arhivate.

„Va propun ca aceasta comisie primul lucru pe care trebuie sa il faca este sa socoteasca voturile dupa procesele verbale care se afla deja arhivate. Buletinele de vot nu mai pot fi renumarate pentru ca inteleg ca nu mai exista. Aveti obligatia, daca vreti sa fiti cinstiti, cu reevaluarea proceselor verbale din sectiile de votare. (…) Daca se poate sa nu ajungeti la concluzia ca Mircea Geoana este presedinte azi. Va rog frumos. L-ati pune intr-o situatie stanjenitoare pe domnul Iohannis, care ar trebui sa plece la Sibiu pana isi face acesta mandatul. (…) As vrea sa va atentionez ca, daca in urma acestui raport il declarati oficial pe Geoana presedinte, am dreptul sa mai candidez o data. Si va fi vai de voi”, a spus Basescu de la tribuna Parlamentului.

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a votat joi infiintarea Comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, cu 241 voturi „pentru”, 86 „impotriva”.

Ultimile din

Mergi la SUS