Tipic românesc! Umplerea portbagajelor cu bere „gratis” după ce un TIR s-a răsturnat pe un drum național. N-am furat, am luat. Păi, dacă era pe jos?!

in Diverse de

Un TIR cu bere care s-a răsturnat pe DN 79 a prilejuit altor participanți la trafic umplerea portbagajelor cu bere gratis. Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă, la sensul giratoriu de pe DN 79, mai exact la intersecția cu drumul ce duce spre localitatea Sânleani, notează aradon.ro.

Din primele informații, se pare că șoferul unui TIR, încărcat cu lăzi de bere, a pierdut controlul mașinii și aceasta s-a răsturnat

În momentele imediat următoare producerii accidentului, șoferii aflați la acea oră în zonă au coborât buluc din mașini și au început să își umple mașinile cu sticlele de bere rămase intacte.

Un alt sofer a fost pe faza si a reușit să surprindă prin intermediul unor fotografii penibila situație!

„Dezastru, si mai avem pretentii de la alte Tari sa ne accepte !?!?pai niciodată mentalitatea Romanului nu se va schimba . Rușine la toți cei care au participat . Vai de soarta Romanilor din cauza acestor exemplare care ne fac de Rușine , Doamne dale minte si bunul simt unor oameni”, a comentat o internaută.

„Stil pur romanesc: care nu mai doreste sa moara capra vecinului, ci sa moara vecinul ca sa ia el capra… beark. Parca mi-e si rusine sa zic ca-s romanca”, este de părere Manuela Trancota.

„Heii nu or furat își făceau loc sa treacă cu mașinile. Și de ce sa îi arunce pe șanțuri dacă puteau sa le pună în mașină” a comentat amuzat un alt internaut.

 Sursa