Ți se rupe sufletul! O mămăiță din Iași, snopită în bătaie în gară. Femeia a povestit cu lacrimi în ochi ce a pățit: „Stăteam pe bancă și deodată s-au apropiat de mine. M-au înșfăcat deodată și m-au izbit pe jos. Au început, maică, să mă …

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Bătrână din Iași, tâlhărită fără milă în Gara Internațională și abandonată de familie la spital. Femeia singură și grav bolnavă trece prin momente teribile: „Mi-au luat tot. Am stat ieri flămândă în spital”

Bătrâna în vârstă de 63 de ani, tâlhărită și bătută în Gara Internațională în timp ce își aștepta nepoata, trece prin momente grele.

O femeie în vârstă de 63 de ani a ajuns de urgență la UPU cu răni grave cauzate de lovituri de pumni și picioare și afectată din punct de vedere emoțional.

Femeia își aștepta nepoata în Gara Internațională din Iași când cei trei bărbați s-au apropiat de ea, au târît-o de pe banca pe care stătea și au snopit-o în bătaie. După ce au bătut-o, tâlharii i-au furat sacoșa cu cumpărături și puținii bani pe care îi mai avea.

„Au început să mă bată cu pumnii și picioarele”, a declarat femeia la Poliție.

O persoană, care se afla în apropiere și a auzit-o pe femeie țipând, a sunat la Poliție.

Un echipaj s-a deplasat la locul faptei și au transportat-o pe femeie la Unitatea de Primire Urgențe, unde i s-a acordat primul ajutor. Bătrânica a suferit multiple fracturi, a ramas mutilată fizic și vizibil afectată emoțional.

„Stăteam pe bancă și deodată s-au apropiat de mine. M-au înșfăcat deodată și m-au izbit pe jos. Au început, maică, să mă bată cu pumnii și picioarele, să țipe și să râdă. Fiindcă m-au luat deodată, eu nu am avut timp nici să-mi dau seama ce se întâmplă. M-au bătut cu pumnii în față și mi-au dat cu picioarele în spate. Îmi amintesc că am început să strig după ajutor, iar ei când au auzit asta, au început să fugă. Mi-au luat plasa cu bucate și au dispărut. Abia îmi cumpărasem niște ouă, roșii, castraveți și pâine și mai aveam rest 100 de lei, ca să îi am până la pensie. Mi-au luat tot. Am stat ieri flamandă în spital, până ce, o femeie care stătea cu mine în salon, și-a făcut milă și mi-a cumpărat o bucată de salam și pâine”, spune bunica Maria cu lacrimi în ochi.

Poliția nu a reușit să contacteze familia bătrânei, iar bătrânica se află acum sub urmărire medicală
Maria Ciornila are 63 de ani si este din comuna Popesti, judetul Iasi. Ea a rămas văduvă în urmă cu cinci ani și are doi copii despre care nu știe prea multe pentru că nu se interesează de ea. Spune doar că fata locuiește în Pașcani, iar băiatul este plecat în Italia.

„Nu știi cum este să stai singură în spital aici și să știi că nimeni nu întreabă de tine. Iaca mă plimb dintr-un spital în altul până vor descoperi doctorii ce am. Mă dor toate, nici nu mă pot mișca. Ca să pot merge, trebuie să mă țin de perete. Nu știu ce au avut oamenii aceia cu mine, de ce mi-o fi făcut atâta rău”, a mai spus bătrâna.

sursa foto: BZI.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...