Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Te trezesti intre orele 3 si 5 dimineata? Iata ce poate insemna acest lucru

in Diverse/Sanatate de
horacredit.ro/

Viata este plina de mistere necunoscute si neintelese. Unele lucruri pur si simplu nu au explicatii stiintifice, dar sunt foarte precise. Unul dintre aceste lucruri este medicina traditionala chineza – conform practicii, somnul este legat de anumite organe, care atunci cand sunt afectate in vreun fel, somnul nostru are de suferit. De exemplu, medicina traditionala chinezeasca spune ca daca esti treaz intre orele 9-11 este din cauza stresului. Iata motivele pentru care poti sta treaz intre diferite ore ale noptii.

9-11 SEARA

Cum am mentionat mai sus, acest lucru se datoreaza in mare parte stresului. Incercati sa va relaxati cu o jumatate de ora inainte de a merge la culcare. Puteti incerca sa practicati yoga sau sa meditati pentru a va relaxa corpul si mintea.

11 NOAPTEA – 1 NOAPTEA

Daca sunteti treaz intre aceste ore, atunci suferiti de o dezamagire emotionala. Medicina traditionala chineza spune ca in acest moment, vezica biliara este cel mai activ organ. Pentru a rezolva problema si pentru a adormi mai usor, incercati sa va acceptati personalitatea si sa practicati mantre de auto-vindecare.

1-3 DIMINEATA

Trezirea in acest punct al notpii este rezultatul de acumulare a furiei. Medicina traditionala chineza spune ca acest lucru afecteaza functia ficatului si poate fi legat de excesul de energie Yang. Pentru a rezolva aceasta problema, incercat sa practicati meditatia sau sa beti un pahar de apa.

3-5 DIMINEATA

A fi treaz intre 3 si 5 este semnul unei forte supranaturale care incearca sa comunice direct cu tine. Expertii spun ca acest lucru implica un scop mai mare si ca relatia este plina de tristete. In acest caz, este recomandat sa va rugati mai mult si sa practicati cateva tehnici de respiratie pentru a dormi mai bine.

5-7 DIMINEATA

Trezirea intre orele 5 si 7 se datoreaza probabil unui blocaj emotional. In acest moment, intestniul este cel mai activ organ. Pentru a rezolva problema, incercati sa va intindeti muschii sau sa faceti o baie fierbinte.

horacredit.ro/

Ultimile din

Mergi la SUS