Tatăl care și-a salvat copiii de la înec a avut o premoniție teribilă înainte ca tragedia să aibă loc. Mesajul CUTREMURATOR postat pe Facebook inainte sa moara!

in Diverse/Educational de

Ciprian Airinei, bărbatul din Mureș care și-a pierdut viața după ce și-a salvat copiii de la înec a avut o premoniție teribilă înainte ca tragedia să aibă loc. Sămbătă, ceea ce trebuia să fie o ieșire frumoasă, alături de copii, la scăldat în Mureș, s-a transformat într-o tragedie cumplită pentru această familie!

Potrivit observator.tv, tatăl și cei doi copii ai săi erau la scăldat, însă, potrivit martorilor, erau într-o zonă neamenajată, cu apă destul de adâncă. Se pare că fetița de 12 ani și baietelul de 8 ani ai bărbatului se jucau, iar unul dintre ei și-a scăpat papucii în râu. S-au aventurat după ei, fără să se gândeasca la pericol. Imediat ce și-a dat seama că viata copiilor lui este în pericol, tatăl a sărit în apă și i-a salvat pe amândoi, dar el nu s-a mai întors la mal. Când au văzut că el nu mai reușeste să ajunga la mal, cei doi copii au dat alarma.

Însă fostul jandarm a postat pe Facebook, înainte de tragedie, un mesaj tulburător, care acum, însă, are o semnificație extreme de tristă:

„Mi-a fost mereu teamă că voi pierde persoanele pe care le iubesc…Dar mă întreb uneori…Există cineva care se teme să mă piardă pe mine?“, a scris Ciprian pe Facebook.

Ciprian Airinei a fost profesor de matematică şi jandarm în Bacău, se stabilise după divorţ în Sângeorgiu de Mureş, unde încerca să le construiască celor mici o casă.