Tatal Andrei a terminat facultatea la 62 de ani. A urmat aceleasi studii ca si cuscrul si ginerele sau

in Diverse de

Dupa ce si-a sacrificat doua decenii din viata ca sa-si transforme fata intr-una dintre cele mai populare vedete din Romania, Mihai Alexandru, tatal si fostul manager al Andrei, s-a intors pe bancile scolii. La varsta la care altii se pregatesc de pensionare, el a absolvit Dreptul!

Mihai Alexandru, un fost dascal care a parasit catedra, dar si localitatea natala – si-a mutat viata de la Campia Turzii la Bucuresti -, pariind aproape tot pe talentul copiilor sai, si-a gasit in sfarsit timp, aproape de varsta pensionarii, sa-si urmeze propriul vis. Dupa ce si-a vazut copiii realizati si independenti – Andra e una dintre cele mai apreciate cantarete de la noi, iar fratele ei, Sandel Mihai, e un solist de muzica populara cunoscut si iubit -, s-a intors la aspiratiile pe care le avea in tinerete.

Acum, la 62 de ani, Mihai Alexandru se poate mandri cu o noua profesie: tocmai a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Spiru Haret! A studiat cinci ani la frecventa redusa, pentru ca inca este un pion de baza in activitatea fiicei sale si isi doreste ca pricipalele evenimente muzicale ale Andrei sa le supervizeze personal.

“Ultimii trei ani au fost chiar mai grei, insa mi-am propus sa duc la bun sfarsit acest deziderat si sunt tare mandru”, ne-a povestit proaspatul absolvent, care, de acum, echilibreaza balanta dreptatii in familia fiicei sale: si Catalin Maruta, si tatal acestuia sunt avocati! Constantin Maruta a fost magistrat la Tribunalul Gorj trei decenii, iar acum conduce un cabinet de avocatura la Targu Jiu, localitatea sa natala. Chiar daca nu a profesat niciodata, preferand televiziunea, si Catalin Maruta a absolvit Dreptul.