Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Tăriceanu, referindu-se la mitingurile organizate de PSD „împotriva statului paralel și ilegitim”, crede „că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susținere”

in ExtraNews/Politic de

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat duminică seara că PSD va organiza mitinguri împotriva statului paralel și ilegitim în București și în orașele mari și că „decizia a fost luată la presiunea românilor”.
Sloganurile de la mitingurile PSD vor fi: „Ieșiți în stradă!”, „Democrație nu Anarhie”, „Ajunge cu Abuzurile Statului Paralel”.
Ștefănescu a mai declarat: „Este un miting care arată adevărata majoritate din România. Cu acest mesaj au venit președinții din județe” și a mai spus că „mai mult de jumătate din filiale sunt pentru organizarea mitingurilor”.
Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, întrebat luni de un ziarist care este poziția ALDE cu privire la mitingurile organizate de PSD și dacă va participa la acestea, a menționat că: „Nu știu cine organizează proteste, eu nu sunt încă informat, dar lumea e liberă să protesteze. Se întamplă de atâta vreme. E în ultima vreme o anumită tendință de a muta disputele politice, lupta politică, din Parlament, care este forumul democratic, în stradă” și a adăugat că: „Nu știu. Eu cred că nu e nevoie în acest moment de mitinguri de susținere”.
Președintele ALDE a mai precizat că luni sau marți va fi o sedință a coaliției de guvernare „și, probabil, voi afla mai multe și atunci voi putea să fac și alte comentarii”.

Mergi la SUS