Suspectul în cazul dublului asasinat de la Târgovişte a fost arestat: „Am vânat elefanţi“

in Diverse de

Mihai Gheorghe, în vârstă de 58 de ani are copii care sunt căsătoriţi şi este vânător. El deţine legal o armă. Suspectul s-a arătat ”foarte stăpân pe sine”  la audieri şi nu a recunoscut fapta. De altfel, el i-a aşteptat pe poliţişti acasă. Bărbatul de 58 de ani bănuit de dublul asasinat este mecanic de meserie şi lucrează la un service din zona unde au fost împuşcaţi cei doi, în Microraionul XI.

De asemenea, el este şi vânător. Încă nu a recunoscut fapta. Se pare că bărbatul audiat este cercetat într-un dosar penal legat de o infracţiune pe drumurile publice şi îi fusese suspendat temporar dreptul de folosire a armei de vânătoare. Suspectul a susţinut tot timpul că nu îl cunoştea pe Gheorghe Ifrim, consilierul local din Răzvad ucis, deşi cei doi făceau parte din grupe care acţionau pe acelaşi fond de vânătoare.

Bărbatul a fost inclus încă de vineri, a doua zi de la producerea crimei, într-un cerc de suspecţi din care au făcut parte 11 persoane. Declaraţiile sale contradictorii i-au făcut pe anchetatori să restrângă cercul şi să-l ridice pentru a-l duce la audieri. Oamenii legii au descoperit de asemenea arma cu care ar fi fost împuşcaţi consilierul local Gheorghe Ifrim şi bărbatul care muncea pentru acesta, Ion Neagu. Dus la Spital pentru analize de rutină, potrivit procedurilor, bărbatul a spus că a fost la vânătoare de elefanţi.

Fapta de care este acuzat Mihai Gheorghe, 58 de ani, este de omor calificat. El riscă 25 de ani de închisore sau detenţia pe viaţă.

Citeste mai mult: adevarul.ro