Succesorul lui Dragnea în Camera Deputaților, Petre Cioabă, un pensionar de 72 de ani din Teleorman

in Politic de

Petre Cioabă (72) de ani, președinte al organizației teleormănene de pensionari a PSD, va fi beneficiarul locului de deputat eliberat luni de Liviu Dragnea după condamnarea sa definitivă.

Petre Cioabă este președintele organizației de pensionari a PSD Teleorman și secretar al unei organizații neguvernamentale cu pretenții de disidență: Mișcarea Civică Reală Alexandria, scrie stiripesurse.ro.

În declarația sa de avere din 2018 apare un teren agricol în Alexandria, cu o suprafaţă de 1 ha, venituri de la primăria Alexandria ca administrator zonal (4.600 de lei/an) și alți 18.000 de lei/an încasați de soția acestuia, profesor la o școală sanitară postliceală. Cioabă a declarat 20.200 de lei/an din pensie, plus alți 20.100 de lei/an – pensia soției.

Tot la venituri, PSD-istul a trecut indemnizația de consilier județean de 9.700 de lei/an, plus sume încasate ca membru în consilii de administraţie la firma SC COMALEX S.A. (8.400 de lei/an), Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Teleorman (4.200 de lei/an) şi Casa de Sănătate Teleorman (900 de lei/an).