„Student la medicină, fost olimpic, ofer meditații gratis la matematică pentru elevii și părinții copleșiți de teme”

in Educational de

Radu Dimulescu are 21 de ani, este student în anul IV la Medicină (Universitatea de Medicina și Farmacie București), este fost olimpic național la matematică, iar pe perioada pandemiei oferă meditații online gratuite pentru elevii și părinții care nu se descurcă la matematică. 

În ultimii trei ani, Radu a făcut meditații cu elevi din clasele V-VIII și știe, din experiență, că odată ce elevii pierd din materie și nu stăpânesc bine anumite noțiuni, recuperarea este foarte dificilă. ”Vreau să vin în ajutorul părinților și să ofer ajutor gratuit la teme pe toată perioada stării de urgență. Mai precis, cât timp scolile sunt închise, părinții pot să-mi trimită pe mail orice probleme sau exerciții la care nu se descurcă, iar eu răspund cu rezolvări detaliate”, spune Radu. El este convins că, în timpul stării de urgență, având ajutor de la părinții, elevii pot aprofunda ce au făcut la școală și pot recupera acasă noțiunile incomplet înțelese.

Într-un interviu acordat totuldespremame.ro, Radu Dimulescu explică de ce e importantă implicarea părintelui în activitatea didactică, cum l-a ajutat pe el faptul că a fost sprijinit și chiar împins de la spate de către familie, și cât de important este ca elevul să nu rămână în urmă începând chiar cu clasa I.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu lecțiile la matematică, vă încurajăm să luați legătura cu Radu pe pagina creată de el:  tarelamate.ro

Citeste interviul integral pe Totuldespremame.ro