Sorin Ovidiu Bălan aruncă bomba! Răpirea Alexandrei, pusă la cale de o rețea de trafic de persoane! Un indiciu: cumpărarea alifie pentru rănile fetei

in Diverse de

Jurnalistul de investigații Sorin Ovidiu Bălan crede că autoritățile au ascuns multe lucruri opiniei publice în cazul criminalului de la Caracal.

Cele două lucuri care ”nu se leagă” în opinia lui Sorin Ovidiu Bălan sunt cele care au pus de altfel multe semne de întrebări. Iar concluzia lui Bălan este că fata nu ar fi fost ucisă, ci răpită de o rețea de trafic de persoane.
Primul lucru care l-a făcut pe jurnalist să meargă pe această ipoteză este faptul că Gheorghe Dincă s-ar fi dus să cumpere o crema pentru rănile Alexandrei. „Am aflat ca Alexandra a dat de fapt 5 telefoane la 112. Am aflat ca în timpul penultimei convorbiri, Alexandra a spus despre criminal ca acesta „s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile mâinilor cauzate de faptul ca era legată”. Poftim???? Deci psihopatul se dusese la farmacie sa cumpere alifie pentru rănile de la încheieturile Alexandrei!!!

Hai să vă spun un lucru: în toată istoria criminalisticii nu exista un caz de psihopat pedofil care să se fi dus să cumpere alifie pentru a trata niște răni superficiale ale victimei! Un criminal psihopat nu se gândește la asa ceva, pentru ca în mintea lui bolnavă, el își răpește victima tocmai pentru a-i cauza suferința fizică, nu pentru a-i obloji rănile. Un criminal psihopat/pedofil nu e capabil de empatie cu victima, nu are un asemenea modus operandi. În cazul Alexandrei, criminalul pare interesat de cum arăta Alexandra ceea ce ce nu are decât o singură explicație: casa criminalului nu era destinația finala a răpirii Alexandrei iar ea trebuia să arate bine pentru „beneficiarul” ultim. Asta înseamnă că răpirea Alexandrei a fost făcută de o rețea de trafic de persoane care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni. Asta explică și de ce statul român a întârziat să intervină și de ce procurorul i-a ținut la poarta pe polițiștii care voiau sa intre peste criminal. De fapt, au dat timp rețelei de trafic sa o facă dispărută pe Alexandra”, a afirmat Sorin ovidiu Bălan.