Soluţia CNAIR la traficul infernal de pe DN1: Luaţi trenul!

in ExtraNews de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Reprezentanţii Companiei de Autostrăzi au găsit soluţia la traficul aglomerat în care stau sute de români pe DN1, în drumul spre munte. Să mai ia şi trenul, le recomandă Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Într-un dialog cu jurnaliştii Digi FM, Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a subliniat că participantul la trafic este chiar el însuşi un factor al aglomeraţiei. Dialogul dintre Alin Şerbănescu şi jurnalişti: Alin Şerbănescu: Un factor al aglomeraţiei în lumea asta, nu numai în România, este participantul la trafic. Cu cât sunt mai multe maşini, cu atât e mai mare aglomeraţia.

Jurnalişti: Dacă am sta acasă, nu ar fi aglomerat DN1? Alin Şerbănescu: Nu neapărat, dar dacă am merge şi cu alte mijloace de transport să ştiţi că nu ar fi atâta aglomeraţie? Jurnalişti: Păi şi cu ce am merge noi până la Buşteni? Cu trenul, de exemplu? Alin Şerbănescu: Să ştiţi că America a fost construită prima dată cu calea ferată şi după-aia cu autostrăzi. 

Citeste mai mult: adev.ro/pl0ijs


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...