Şofer de camion, filmat aruncând deşeuri direct în râu. Cum reacţionează la reproşuri. „Domnule, nu vezi cât eşti de jegos?“

in ExtraNews
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Un utilaj al unei firme de construcţii civile şi industriale din Râmnicu Vâlcea a fost surprins luni, 15 iulie, în timp ce deversa deşeuri într-un pârâu dintr-o localitate de la marginea municipiului reşedinţă de judeţ.

În nici două ore de la postare, două videoclipuri care surprind şoferul unei companii de construcţii în timp ce deversează deşeuri din construcţii lângă un pârâu au devenit virale pe Facebook, strângând mii de vizualizări. Postările sunt însoţite de un text care face referire la proiectele pe care compania le are în derulare cu Primăria Râmnicu Vâlcea, de unde se bănuieşte că provin deşeurile:

„Firmele sprijinite de primărie – lucrează pentru Primăria Vâlcea (Primăria Râmnicu Vâlcea – n.r.), deversează în râul Muereasca”. Povestea s-a petrecut luni, 15 iulie, înainte de orele amiezii, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, la graniţa dintre Bujoreni şi Muereasca. Lângă drumul care face legătura între cele două localităţi a apărut peste noapte o groapă de gunoi ilegală, unde s-au mai aruncat deşeuri şi până la filmările postate pe Facebook. În imagini apare un camion al firmei de construcţii civile şi industriale „Ralunic” în timp ce deversează într-o prăpastie, de lângă pârâul Muereasca, o mare cantitate de deşeuri.

Deşi şoferul îi vede pe cameramanii amatori nu pare perturbat de situaţie şi-şi vede mai departe de treabă, în ciuda acuzelor care i se aduc. „Filmează”, spune un domn care apare în imagini, iar o doamnă îi răspunde: „Filmez, stai calm… Comuna Bujoreni, la intrare în comuna Muereasca. Ia uitaţi-vă”, explică persoana care imortalizează momentul, arătând în acelaşi timp cum camionul descarcă o mare cantitate de deşeuri din construcţii peste un alt morman, într-un loc ce pare o groapă de gunoi ilegală.

Domnul care apare în filmare merge şi-l apostrofează pe şofer: „Domnule, nu vezi cât eşti de jegos? Păi, ce faceţi, vă bateţi joc aici, nenorociţilor? Nu e voie să faci aşa ceva, băi”, ţipă omul disperat că nu este luat în seamă. „Ce faceţi, aranjamente la Vâlcea? Sunteţi toţi pe mână cu Primăria! Vă bateţi joc de localitatea asta! Ce, e groapă de gunoi aici? Băi, nenorociţilor! Filmează, măi, Mihaela, firma asta! Să vadă cine sunt nenorociţii în oraşul ăsta, ce îşi bat joc aici!”, mai spune bărbatul. La toate acuzele, şoferul nu are nici o reacţie.

Firmele deverseaza in raul MuereascaAu venit si au constatat ca totul este legal,omul vrea sa construiasca si intareste malul…. sta vizavi!

Publicată de Popescu Mihaela pe Luni, 15 iulie 2019

DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Loading...