Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Situatii incredibile prin care multi oameni au ramas in viata dupa atacul de la 11 septembrie. “Si-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.”

in Curiozitati de

Se spune că șeful uneia dintre marile companii a supraviețuit atacului de la 11 septembrie, pentru că și-a dus fiul la grădiniță pentru prima dată.

Alt tip e încă în viață, pentru că era rândul lui să meargă după gogoși.

O femeie a întârziat, deoarece alarma ei nu a sunat la timp.

Unul dintre ei a întârziat la autobuz.

O femeie vărsase cafea pe haine și avea nevoie de timp pentru a-și schimba hainele.

La cineva nu a pornit mașina, cineva s-a întors să răspundă la telefon.

La altcineva , copilul a tras de timp și nu a fost gata la ora necesară.

Altul nu a putut prinde un taxi.

Ceea ce m-a impresionat în mod deosebit este omul care a încălțat în acea dimineață pantofi noi, ajungînd la muncă mergînd pe jos , făcuse o bătătură la picior . Iar înainte de a intra , s-a oprit la o farmacie pentru a cumpăra un plasture ! Iată de ce acum e în viață !

Acum, când mă blochez într-un ambuteiaj , nu reușesc să prind liftul sau mă întorc să răspund la telefon … Când se întîmplă toate aceste lucruri mărunte și mă enervez , mă gândesc că acesta este exact locul unde Dumnezeu vrea să fiu în acest moment. Data viitoare când vi se pare că dimineața a început nu cum trebuie , copiii se îmbracă încet, nu puteți găsi cheile mașinii, stați la toate semafoarele, nu vă descurajați și nu vă pierdeți echilibrul – Dumnezeu lucrează ca să vă protejeze.


Ultimile din

CULTURA ZMEURULUI

Zmeurul este un semiarbust valoros care creste spontan in tara noastra dar
Mergi la SUS