Sfaturi pentru o piele frumoasă! Femeile +30 de ani trebuie să știe aceste trucuri

in Frumusete de

Sfaturi prețioase pentru femei. După vârsta de 30 de ani, pielea este mai puțin netedă, iar culoarea acesteia devine mai ternă. Stresul, poluarea, lipsa de somn, zilele încărcate sunt factori care contribuie la aceste schimbări. Astfel, pielea apare mai ridată, mai uscată, lipsită de luminozitate. Totodată, există câteva mici secrete care oferă rezultate spectaculoase de reîntinerire a pielii, trucuri pe care doar dermatologii le cunosc!

Cele mai căutate sfaturi pentru femei sunt cele legate de reîntinerirea pielii.

În 1950, un medic dermatolog dintr-un spital parizian, specializat în patologia problemelor pielii a creat Lait Creme Concentre Embryolisse. Produsele create de acesta devin, 65 de ani mai târziu, indispensabil în domeniul frumuseții. Produsele Embryolisse sunt fabricate sub control farmaceutic iar compușii sunt riguros selectați, astfel încât pielea să nu fie sensibilizată în mod inutil, ci dimpotrivă să primească doar ceea ce îi este esențial.

Lait Creme Concentre, un produs universal de îngrijire, a devenit indispensabil și în lumea modei și a filmului, domenii în care pielea este suprasolicitată de machiat și demachiat, fiind considerat un secret al frumuseții.Make up artiștii profesioniști folosesc produsul ca bază de machiaj, pentru a reface pielea devitalizată a manechinelor și actrițelor, pentru a obține strălucire și pentru a fixa fondul de ten și a prelungi durata menținerii acestuia. Și, ca un truc, produsul poate fi diluat cu apă termală sau mixat cu fondul de ten pentru a obține un efect mai natural.

Patru reguli de aur, dezvăluite de dermatologii francezi

Pentru a menține o piele sănătoasă, deci frumoasă, beți zilnic multă apă;

Curățați pielea dimineața și seara cu loțiuni sau cu demachiante blânde și, mai ales, nu lăsați apa să se usuce pe piele pentru că antrenează deshidratarea acesteia;

Nu frecați pielea, ci tapotați;

Crema de față de bună calitate poate fi folosită și de bărbați, ca afthershaveLoading...