Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Scandal pe litoral, după concertul susținut de Smiley! Oamenii și-au cerut banii înapoi! VIDEO

in Monden de

A fost scandal după concertul lui Smiley de pe litoral! Turiștii au lat cu asalt litoralul românesc. Stațiunile sunt pline ochi, iar patronii de restaurante și terase fac tot posibilul să aducă cât mai mulți clienți la localurile lor, așa că organizează fel de fel de concerte, pentru toate gusturile.


Așa s-a întâmplat și pe plaja ”Trei papuci”, unde a avut loc un concert susținut de celebrul Smiley. Organizatorii au oferit celor care au luat parte a spectacol și niște jetoane cu care participanții la concert puteau să primească pizza și o băutură.

Concertul a început, Smiley și-a făcut treaba pentru care fusese angajat. Oamenii au cântat împreună cu el, au dansat și s-au simțit bine. Copiii au fost cei mai fericiți, deoarece și-au văzut în carne și oase artistul preferat. Și mulți  părinți s-au simțit bine, până când au încercat să folosească jetoanele respective.

Mulți dintre participanții la concertul lui Smiley nu au apucat să-și folosească jetoanele, deoarece organizatorul a închis bucătăria

Unii au reușit să folosească cu succes jetoanele primite la intrare, dar  spre sfârșitul spectacolului, mulți au avut o surpriză foarte neplăcută. Organizatorii au închis bucătăria și aurefuzat să le mai dea oamenilor pizza promisă, așa că spiritele s-au încins destul de repede, potrivit replicaonline.ro.

Ultimile din

Mergi la SUS