Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Scandal în emisiunea lui Măruță. A uitat că e la TV și a răbufnit: „Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine?”

in Monden de

Kamara a fost din nou invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a continuat scandalul cu Cristi Mitrea. Fostul concurent de la Survivor România a uitat că e la TV și a răbufnit în direct.

Kamara nu acceptă sub nicio formă să fie criticat și se apără așa cum știe el. Artistul a avut un schimb de replici cu Cristi Mitrea și a continuat și într-o altă ediție emisiunii de la PRO TV.

„Vreau să citesc, apropo de oameni din viața lui Kamara. Este un băiat cu care joacă fotbal. «Ce căpitan este Kamara? Că dă doar la picioare. Și toată lumea îl ține de milă. Acolo unde zice el că joacă, toată lumea îl lasă în pace»’. Cântărețul de la „Alb&Negru’ este căpitanul echipei de fotbal Naționala Artiștilor, potrivit Libertatea.

Kamara nu a stat prea mult pe gânduri și a răbufnit: „Față de tine, eu am avut rezultate în mai multe domenii. Și știu că ești ofuscat. Am jucat fotbal, am avut rezultate. Cânt, am avut rezultate. Tu ai câteva rezultate. Câteva doar. Eu ca și carieră în muzică, o am de 19 ani. Cânt în aceeași trupă. Am luat atâtea premii cu Alb&Negru. Tu mai exiști?’.

„Nu știe nimeni trupa Alb&Negru. Nu cred că știe nimeni nicio melodie de la Alb&Negru’, a fost replica lui Cristi Mitrea.

Cătălin Măruță a intervenit în discuție pentru a aplana conflictul iscat în emisiunea de la PRO TV. „Stai un pic, să vorbim despre Survivor, Kamara’.

„Așa cum ți-am zis ieri, tu n-ai nicio treabă să vorbești despre acest lucru. Tu ești o tentativă de luptător. Nici despre sportul pe care îl practici nu ai cum să vorbești multe. Ai avut 6 victorii și două înfrângeri atât. Nu ți-e rușine? Ai 42 de ani, ești nebun? Ce realizări ai să vorbești tu cu mine? Cătălin, eu sunt pașnic! Sunt pașnic!’.

„Vorbești golănește cu mine și ești atât de agresiv încât uiți că nu avem ce să împărțim’, a continuat Mitrea.

Kamara nu s-a oprit și a început să fie și mai acid: „Tu nu vezi că tremuri? Ai fost victima bullyingului când erai mic, dar acum ești bully șef. N-ai cum să mă ataci pe mine’.

Schimbul de replici dintre cei doi a continuat:

Cristi Mitrea: Dar tu ce faci? Cu ce te ocupi?

Kamara: Cânt!

Cristi Mitrea: Unde cânți, măi băiatule?

Kamara: Cânt peste tot. Poți să te uiți că sunt peste tot, eu am concerte. Sunt artist. Nu te înțeleg. Tu ce faci?

Cristi Mitrea: În ultimii 10 ani, lumea te cunoaște după ce ai participat la emisiuni de genul acesta, că muzică…

„Vrei să monopolizezi doar tu, să vorbești doar tu’

Cătălin Măruță l-a întrerupt pe Kamara și l-a rugat să își schimbe comportamentul: „Kamara, vrei să vorbim despre Survivor? Vrei să monopolizezi doar tu, să vorbești doar tu. Uite, întrebările oamenilor. Oamenii poate nu aveau părerea asta despre tine și te-au văzut certăreț? (…) Doar tu ai dreptate, nimeni nu are dreptate. La Survivor cine a avut dreptate, că doar tu aveai dreptate… Nu acceptai ca cineva să-ți spună părerea lui’.

Sursa: Avantaje.ro

Ultimile din

Mergi la SUS