Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Sanda Ladoși, prima declarație după ieșirea de la DIICOT: „M-am speriat puțin. Era vorba despre copii”

in Monden de

Prima declarație a Sandei Ladoși. Sanda Ladoși, urmărită penal de procurorii DIICOT într-un dosar privind înșelarea Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, a declarat, la ieșirea din sediul DIICOT, că a fost pusă sub învinuire de procurorii de la crimă organizată pentru că numele său figurează în cadrul uneia dintre firmele din lanțul de societăți verificat de anchetatori, scrie libertatea.ro

Aceasta a explicat că ea nu a avut absolut niciun rol în cadrul pretinsului grup infracțional cercetat, situația ei fiind una strict „scriptică”. Cântăreata a povestit și momentul ridicării ei de către polițiști.

„Au bătut la ușă. Cin să fie, cin să fie? Polițiștii. M-am speriat puțin, dar nu pentru mine. Era vorba despre copii”, a declarat Sanda Ladoși.

Sanda Ladoși, director general adjunct al Circului Globus, şi soţul ei, omul de afaceri Ştefan Tache, sunt urmăriţi penal de procurorii DIICOT într-un dosar cu un prejudiciu de aproape un milion de euro.

Procurorii DIICOT au anunțat că au făcut, marți, 10 percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, iar la final au ridicat și au dus la audieri, la sediul Direcției, 45 de persoane.

Sursa: libertatea.ro

Mergi la SUS