Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Romanul GENIAL din Gorj a fost admis la 5 universitati din Marea Britanie. Tanarul a decis sa paraseasca Romania si a ales OXFORD: „Nu puteam sa ratez o astfel de oportunitate“

in ExtraNews de

Adrian Mihai Radu are 18 ani si a fost admis la cinci universitati din Marea Britanie. Tânarul din Târgu Jiu a ales sa studieze la una dintre cele mai prestigioase institutii de învatamânt din lume: Oxford.

Adrian Mihai Radu este absolvent al Colegiului National „Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu. Acesta a participat chiar din clasa a VII-a în fiecare an la etapa nationala a olimpiadei de Fizica, unde a reusit sa obtina patru medalii de argint din cele sase participari. În anul 2012. Adrian Mihai Radu a participat la Olimpiada Internationala de stiinte pentru Juniori, în Iran, unde a obtinut, de asemenea, medalie de argint.

„Am participat si la alte concursuri, atât de Fizica cât si interdisciplinare, cu rezultate notabile“, ne spune tânarul.

„Nu puteam sa ratez o astfel de oportunitate“

Tânarul va achita o taxa de scolarizare de 9.000 £ pe an, însa guvernul britanic îi ofera un împrumut anual pentru studii, urmând ca el sa înapoieze banii dupa finalizarea studiilor, atunci când va lucra. Adrian Mihai Radu spune ca nu putea rata ocazia de a studia la Oxford, relateaza stirilekanald.ro

Ultimile din

Mergi la SUS