Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Romania va prelua refugiati pe cote impuse de Bruxelles! Iohannis: “Odata ce s-a votat noi ne-am conformat”

in ExtraNews de

Astăzi când tot mai multe țări se opun politicii aberante coordonate de Merkel, cea a ușilor deschise și a distribuirii imigranților în toate țările membre UE, astăzi când Merkel este aproape de prăbușirea politică și de eliminarea de la conducerea Germaniei, președintele nostru Klaus Iohannis o asigură pe islamizatoarea șefă a Europei că țara noastră este cuminte și că se va executa în ceea ce privește imigranții.

Amatorismul președintelui, lipsa lui de verticalitate, au fost arătate cu prisosință și la vizita făcută în Turcia în acest an când, la câteva zile după atacul terorist de la Bruxelles, a girat public contruirea Mega Moscheii lui Ponta și Erdogan, tocmai în centrul Bucureștiului.

Iată ce a declarat Iohannis pentru Deutsche Welle (citat de Flux24.ro), cu ocazia vizitei acestuia în Germania din aceste zile:

„Chiar dacă la început am votat împotriva cotelor obligatorii fiindcă nu am considerat că este o soluție, odată ce s-a votat, noi ne-am conformat (și atunci, la ce mai folosește votul intern, dacă se va face tot cum se impune din exterior? Praf în ochii alegătorilor? -n.m.). Am primit migranți, atâția sigur câți au vrut să vină în România și trebuie să spun că nu sunt mulți. Sunt foarte puțini cei care au dorit să fie luați din Grecia sau din Italia și aduși în România. Dar am făcut acest lucru și este doar o mică parte din contribuția României pentru a soluționa criza migranților.”

Cu alte cuvinte, Germania se poate baza pe vasalul România pentru că autoritățile românești  vor deschide ușile imigranților, exact așa cum va dori Merkel. Că doar de aia e Iohannis președinte: să ne aducă imigranți musulmani și, în același timp, să construiască muzee ale holocaustului în fiecare oraș din țară!

Evident, nu contează ce vrea și poporul român, că el e prost și nu cunoaște binefacerile islamizării. Sursa: cunoastelumea.ro


Ultimile din

Mergi la SUS