Republica Interlopa Romania! Uitați-vă bine la aceste poze si filmare

in Politic de

Uitați-vă bine la aceste poze. În primele trei, idiotul satului, cunoscut în partid și ca Codrin Ștefănescu, a adus niște verișori mai forțoși (și probabil mai inteligenți) decât el ca să-și apere șeful de… ziariști. Să ai tupeul să apari unde-s toate televiziunile cu acele gorile pe care un regizor de Hollywood nu le-ar fi putut strânge nici într-un an de casting la sânge pentru băieți răi este încă un semnal.

Și pumnul pe care alt imbecil notoriu, dar la fel de agresiv precum Codrin, Mirel Palada, și-a permis să-l dea într-un studio de televiziune, urmat de aplauzele sinistre de la Antena 3, a fost tot un semnal.

Și figurile alea schimonosite de ură și de poftă de sânge și violență de la protestele de la Cotroceni de astă iarnă au fost tot un semnal.

Țara asta e a lor de-acum, asta vor să ne transmită. În curând va fi și justiția și, când se va întâmpla și asta, băiatul ăla cu ochelari din poza 3 va fi ministrul educației în locul cretinului de Pop, iar cel cu smoc din poza 2 va fi pus la Sănătate, că pare să stea bine pe trup. Și la Justiție anticipez că va fi Dan Voiculescu. Ei, când justiția va fi la PSD, iar asta se va întâmpla curând, acești băieți o să vă bată pe stradă, o să vă fure banii și-o să vă violeze copiii, iar voi știți ce o să faceți? NIMIC, bă! O să tăceți dracului din gură, aia o să faceți! Că și dacă ați avea curajul să vorbiți, ar fi degeaba. N-o să aveți unde să mergeți, că ei vor fi și poliția, și procuratura, și instanțele de judecată, și armata, și statul, și orice.

Va fi greu să le mai faci ceva ăstora, din moment ce au ajuns în punctul în care își permit să te bată cu mafioții la televizor fără teama de un oprobriu public anemic și, s-o recunoaștem, penibil. Până la bătăile și chiar execuțiile pe alei lăturalnice din perioada Năstase nu mai e deloc mult. Până și bulgarii se vor uita la noi îngroziți, curând.

Ați stat în case la vot, ați stat în case la proteste, stați în case și acum. Vă simțiți în siguranță, lașilor? Mare greșeală. Mare de tot. Pentru că acești băieți vor veni după voi și în case, în curând. Mirel Palada și Mircea Badea vor face arte marțiale cu toată familia voastră de băsiști împuțiți ce sunteți (știu, nu trebuie să fi fost de fapt, stați liniștiți), pentru toți anii ăștia în care ați îndrăznit să spuneți despre ei că sunt niște papagali cu puțele mai mici chiar și decât creierele, pe internet.

Și atunci va fi târziu. Dacă nu cumva e deja. Eu, din păcate, am simțit că e târziu încă de la votul ăla din decembrie 2016.

PS – apropo, dacă ați reușit să vă vedeți zilele astea cu unul despre care știți că e PSD-ist și prima voastră reacție nu a fost să-l scuipați fix în ochi (încă se poate, cred), vă admir sincer. Sunteți niște Dalai Lama, cum veți fi de altfel și când vă vor lua interlopii lui Dragnea și Codrin la scatoalce.

Un articol scris de Mantzy

Posted by Romanii Distribuie on 4 Octombrie 2017