Renunță Viorica Dăncilă la cursa pentru Cotroceni? RĂSPUNSUL ȘOC al premierului. Reporterii nu au știut cum să reacționeze

in Politic de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, joi, răspunzând unei întrebări, că „sub nicio formă” nu se gândeşte să se retragă din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

Viorica Dăncilă a fost întrebată, la Piteşti, dacă se gândeşte să se retragă din cursa pentru alegerile prezidenţiale.

„Sub nicio formă. De unde v-a venit ideea asta?”, a replicat Dăncilă.

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, declara, miercuri, la România TV, că partidul său ar putea să susţină un guvern restructurat al PSD, cu condiţia ca Viorica Dăncilă să renunţe la candidatura la alegerile prezidenţiale, a relatat G4Media.ro.

„Dacă Dăncilă nu mai candidează, suntem dispuşi să votăm un guvern restructurat. Dacă se restructurează Guvernul, se face un guvern jumătate, să mai deparazităm (…), da, de ce să nu susţinem”, a mai spus Ponta, întrebat în ce condiţii ar susţine Guvernul.

„Doamna Dăncilă, dacă nu vrea să facă restructurare şi să lase asta cu candidatura la prezidenţiale, înseamnă că nu vrea să guverneze serios, iar PNL şi USR, dacă nu fac un acord clar, cu program, cu tot ce trebuie, sunt la fel de vinovaţi”, a susţinut Ponta, citat de G4Media.ro.

Declaraţia sa vine în contextul în care, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Guvernul are nevoie de o nouă confirmare în Parlament şi a solicitat ca această procedură să fie declanşată, el respingând, totodată, propunerile de remaniere înaintate de premierul Viorica Dăncilă.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...