Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Refuzul UDMR de a susține moțiunea de cenzură i-a făcut pe conducătorii PSD să convoace ședință de urgență cu parlamentarii partidului

in ExtraNews/Politic de

Parlamentarii PSD sunt convocați marți la ora 18 de către conducerea PSD la o nouă discuție care va avea loc la Rin Grand Hotel. Scopul întâlnirii este acela de a se vedea pe câte voturi se bazează conducerea PSD în ședința de miercuri.
Marți, președintele UDMR a anunțat că aleșii formațiunii pe care o conduce, nu vor participa miercuri la ședința în care se va da votul pe moțiunea de cenzură.
După ce mai multe proiecte care vizau comunitatea maghiară au fost retrase de pe ordinea de zi și comisiile de la Camera Deputaților au fost anulate, UDMR, în ședința de urgență convocată de Kelemen Hunor, a luat în unanimitate hotărârea să nu participe la votul de miercuri.
Președintele UDMR a anunțat că „această decizie este definitivă și nu se va schimba”.
Hunor a mai menționat că într-o democrație sănătoasă este nevoie și de opoziție și nu trebuie să fie toată lumea la putere și a spus:”Vreau să văd ce e mâine și cum va merge țara mai departe. Dacă nu era vorba de țară, de săptămâna trecută nu m-aș opri din râs”.
Adevărul este că ceea ce se întâmplă zilele acestea în PSD este „de-a râsu’-plânsu’.”

Ultimile din

Mergi la SUS