Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Reacția unui bebeluș surd când aude pentru prima data glasul mamei, spunându-i “te iubesc”! Reactia lui a topit milioane de inimi:

in Diverse de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Reacția unui bebeluș surd când aude pentru prima data glasul mamei, spunându-i “te iubesc”! Reactia lui a topit milioane de inimi:

Charly a venit pe lume în august 2017, iar medicii le-au spus părinţilor că fiica lor nu aude. După ce au strâns bani pentru achiziţionarea unui aparat auditiv, aceştia au surprins momentul emoţionant în care micuţa aude pentru prima oară vocea mamei.

„Niciodată în viaţa mea nu am văzut acea expresie a chipului ei. Sunt mama lui Charly şi ştiu cum arată ochii ei când este tristă, suparată sau o doare ceva.

Dar în momentul când ochii noştri s-au întâlnit şi ea mi-a auzit pentru prima dată vocea, a fost o emoţie extrem de puternică“, a povestit Christy.

Charly a venit pe lume în august 2017, iar medicii le-au spus părinţilor că fiica lor nu aude.

Christy Keane şi soţul ei au reuşit să strângă bani şi să-i cumpere fetiţei un aparat auditiv, scrie Bored Panda.

Momentul în care micuței Charly i se montează aparatul auditiv a fost filmat.


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS