Răsturnare de situație. Ce s-a întâmplat cu fiul lui Gheorghe Dincă, imediat după ce a fost prins de polițiști.

in ExtraNews de

Fiul lui Gheorghe Dincă, dispărut după ce a agresat, marţi, mai mulţi jurnalişti la ieşirea de la CNA, a fost prins şi dus la audieri. Ulterior, el a fost eliberat.

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost audiat în noaptea de marți spre miercuri iar apoi a fost lăsat să plece. Polițiștii nu au emis o măsură restrictivă împotriva sa.

UPDATE- ora 7.50: Fiul lui Gheorghe Dincă a fost audiat în noaptea de marți spre miercuri iar apoi a fost lăsat să plece, fără ca polițiștii să emită o măsură restrictivă împotriva sa.

UPDATE – ora 18.15: Daniel Dincă a mers în această seară la Secția 2 Poliție pentru a da declarații, după ce i-a agresat pe jurnaliştii de la sediul CNA. Înainte de a se preda, acesta a avut o intervenție telefonică la Antena 3.

„Când vine poliția dau declarații, nu e nicio problemă. Doi colegi de-ai dumneavoastră au făcut tot posibilul să însceneze tot să aveți publicitate la televizor pe seama familiei”, a declarat fiul lui Gheorghe Dincă. Fiul lui Gheorghe Dincă venise împreună cu sora sa la CNA pentru a depune plângere împotriva mai multor televiziuni.

La ieșire, acesta a luat la bătaie, pur și simplu, jurnaliștii prezenți în fața sediului instituției, aceștia dorind să stea de vorbă cu el. Întrebat despre tatăl său, fiul lui Gheorghe Dincă s-a întors și a început să îl lovească pe operatorul Antena 3. Colegul său, reporter, s-a dus să sune la 112, timp în care fiul lui Gheorghe Dincă l-a lovit cu pumnii pe operatorul postului România TV.

Cele două posturi TV au anunţat că vor depune plângere penală pe numele său. Poliția îl caută acum pe agresor, mașina sa fiind dată în urmărire. Potrivit România TV, acesta s-ar îndrepta către Arad.