Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Proiect de lege pentru femeile însărcinate! GRATUITATE pentru analize si consultatii

in ExtraNews de

Proiect de lege pentru femeile însărcinate! Viitoarele mamici ar putea beneficia de consultaţii şi analize gratuite în timpul sarcinii, dacă iniţiativa va fi aprobată de Camera Deputaţilor. Proiectul ar aduce o serie de beneficii la nivel naţional, printre care şi creşterea natalităţii, susține inițiatorul documentului, deputatul Tudor Ciuhodaru.

Gratuitate pentru toate consultaţiile, investigaţiile şi tratamentele necesare unei evoluţii normale a sarcinii. Asta își dorește să obțina, prin intermediul unui proiect de lege, deputatul Tudor Ciuhodaru.

Iniţiativa are toate şansele să fie pusă în aplicare, pentru că a trecut de Comisia de Sănătate, iar acum va ajunge la Camera Deputaţilor.

Dacă acest proiect intră în vigoare, România va avea parte de o serie de beneficii. Vor fi evitate decesele femeilor în timpul sarcinii, iar eventualele boli sau malformaţii ale bebeluşilor vor fi descoperite la timp. Va scădea simţitor şi numărul naşterilor premature şi va creşte natalitatea la nivel naţional. Proiectul are ca scop și ajutorarea femeilor din mediul rural, care nu merg deloc la medic în timpul sarcinii.

Ultimile din

Mergi la SUS