Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Problemele pe care le au toate motoarele diesel! Singura rezolvare este, din nefericire, foarte costisitoare

in Extern de
DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Scandalul emisiilor poluante provocat de Volkswagen are un cost uriaș. Motoarele diesel au o singură rezolvare și este foarte costisitoare. Ministrul Mediului din Germania este de părere că singura soluție a reducerii noxelor este upgrad-area ansamblului motor şi de evacuare cu piese noi, în completarea celor existente sau care să le schimbe complet pe cele existente, scrie Promotor.

Pe de altă parte, Angela Merkel spun că va face tot ce poate ca să se evite interdicţia de circulaţie pentru maşinile pe motorină, întrucât în Germania lucrează 800.000 de oameni în industria auto.

Mai mult, ministrul Transporturilor din aceeași țară spune crede că soluţia propusă de opoziţie e costisitoare şi susţine măsurile de reducere a emisiilor prin update de soft.

Sursa: b1.ro


DISTRIBUIE PE FACEBOOK

Având în vedere perioada critică prin care trecem cu toții, atât sanitară cât și psihologică, dar mai ales pentru că există o avalanșă de titluri alarmiste și foarte multe fake news-uri, informațiile legate de criza provocată de coronavirus sunt prezentate în fluxul nostru doar din surse oficiale sau după ce au fost documentate și atent verificate. De asemenea, siteul ExtraNews.ro este partener al uneia dintre cele mai mari agentii de presa din Romania, News.ro . Ne puteți contacta aici.


Loading...

Ultimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS