Primul iubit al Andreei Esca a fost fiul lui Alexandru Arșinel. S-au iubit în liceu, când ea era Miss și el baschetbalist

in Monden de

Andreea Esca are o familie frumoasa, doi copii si un sot iubitor. Prezentatoare stirilor de la ProTV a avut o relatie de lunga durata cu fiul lui Alexandru Arsinel pe vremea cand erau in liceu. Andreea Esca era Miss, iar Bogdan Arsinel era unul dintre cei mai buni baschetbalisti la vremea respectiva.

Andreea Esca si Bogdan Arsinel s-au cunoscut in perioada liceului, mai exact in clasa a IX-a. Cei doi au avut o relatie care a durat patru ani, din clasa a IX-a pana in clasa a XII-a. Prezentatoare de la ProTV a vorbit despre prima ei dragoste, insa nu a precizat niciodata ca este vorba despre baiatul celebrului actor. Bogdan Arsinel era cu doi ani mai mare decat Andreea Esca, relateaza viva.ro.

”Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pana la sfarsitul liceului. Imi placea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa foarte bine. La petreceri era un adevarat spectacol.
Dar, ca orice poveste din adolescenta, are un sfarsit si fiecare a luat-o pe alt drum. A facut Facultatea de Constructii si construieste lucruri frumoase in tara.

S-a casatorit, are si el doi copii. Este un om implinit si imi pare foarte bine pentru el”, a declarat Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Alexandru Arsinel a dat mai multe detalii despre relatia pe care a avut-o fiul lui cu Andreea Esca. Se pare ca cei doi au avut o relatie frumoasa, insa dupa terminarea liceului fiecare a luat-o pe drumul lui.

„Da asa este, au avut o relatie in perioada liceului. Niciodata nu am comentat relatiile copiilor mei, dar tot ce pot spune este ca erau doi copii frumosi. Baiatul meu era mare vedeta la baschet, avand 1,90 m, iar ea era Miss in liceu. Au avut o relatie frumoasa in care s-au iubit, asa cum fiecare am avut in tinerete o relatie de iubire. Andreea, la acea vreme, era o fata minunata si foarte draguta. Avea o frumusete care apartine tineretii’, a dezvaluit Alexandru Arsinel.