Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Primăria Capitalei reacționează împotriva informațiilor că Simona Halep nu a fost lăsată să prezinte trofeul într-o piață din București, așa cum susține Nicușor Dan

in ExtraNews de

Deputatul Nicușor Dan a scris pe Facebook că Primăria a refuzat solicitarea Simonei Halep de a prezenta trofeul într-o piață, în schimb primarul general al Capitalei „s-a mobilizat exemplar” pentru mitingul PSD.
Ce spune Primăria Capitalei:
„Primăria Municipiului București dezminte categoric informațiile vehiculate în mediul online conform cărora ar fi refuzat aprobarea desfășurării evenimentului de prezentare a trofeului câștigat de Simona Halep la Roland Garros, în altă locație decât Arena Națională.
Pentru corecta informare a opiniei publice vă informăm că ieri, în jurul prânzului, președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a contactat Primăria Capitalei în vederea organizării împreună a unui eveniment care să marcheze performanța campioanei Simona Halep.
Primăria Municipiului București a răspuns prompt acestei propuneri, mai ales că, la inițiativa Primarului General și prin votul CGMB, Simona Halep este cetățean de onoare al Bucureștiului.
Astfel, reprezentanții Primăriei Capitalei precum și cei ai Federației Române de Tenis au stabilit, de comun acord, că Arena Națională reprezintă cea mai potrivită locație unde se poate organiza un eveniment de înaltă ținută, așa cum merită o campioană de talia Simonei Halep.
Arena Națională oferă toate facilitățile iubitorilor sportului, atât din punct de vedere al confortului cât și al siguranței sau accesului și găzduiește cele mai importante evenimente sportive naționale și internaționale.
Subliniem încă o dată  faptul că nu s-a pus în discuție niciun moment ca acest eveniment să se desfășoare în altă locație decât la Arena Națională și ne exprimăm regretul că un astfel de eveniment, atât de important pentru România, este folosit ca instrument politic cu scopul de a denigra atât instituția Primăriei Capitalei cât și numele Primarului General”.
Duminică seara, Simona Halep a scris pe pagina de Facebook: „Mâine seară, la ora 20:00 pe Arena Națională din București voi prezenta trofeul primit pentru câștigarea primului turneu de Grand Slam, Roland Garros 2018. Vă mulțumesc tuturor pentru susținere! Vă aștept la Arena Națională”.

Ultimile din

Mergi la SUS