Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Premierul Tudose a anunţat că guvernul va face săptămânal şedinţe cu coaliţia PSD-ALDE

in Diverse/ExtraNews/Politic de

   Premierul Mihai Tudose a anunțat că, în fiecare săptămână, vor fi ședințe cu coaliția, iar o dată pe lună va fi prezentată o analiză despre îndeplinirea programului de guvernare. La şedinţa de luni, au fost prezenţi şi liderii PSD şi ALDE, Liviu Dragnea, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, anunţă psd.ro

   „Am stabilit următorul mod de lucru: săptămânal să fie ședințe de informare cu coaliția despre ceea ce s-a întâmplat în săptămâna trecută și ceea ce ne propunem să facem la Guvern în săptămâna viitoare iar o dată pe lună să fie o analiză a stadiului îndeplinirii programului de guvernare, plecând de la termeni, implicări și realizări. Atunci va fi acea analiză, o dată pe lună. În rest, în fiecare săptămână, vineri, noi închidem raportul de activitate vineri, va fi transmis coaliției, celor două partide, și de asemenea va fi urcat și pe site-ul Guvernului„, a declarat premierul la finalul ședinței coaliției de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Președintele PSD Liviu Dragnea a participat luni, la Palatul Parlamentului, la ședința Coaliției de guvernare alături de premierul Mihai Tudose și președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu. Cu această ocazie, Liviu Dragnea a declarat că medicii rezidenți nu vor rămâne fără burse și a precizat că a fost o scăpare în lege care va fi corectată.

E bine ca explicațiile să le prezinte ministrul Muncii. Oricum ar fi, acei oameni nu vor avea de suferit, deci vor primi bursele, mai ales că în luna martie ei vor ajunge la un salariu de 5.700 de lei, dar nu vor rămâne până atunci fără burse. A fost o scăpare în lege care va fi corectată, am înțeles chiar joi prin ordonanță de urgență. (…) Mai și greșim. Important este că le vedem, le reparăm rapid, astfel încât oamenii să nu sufere. Rău este când persiști într-o greșeală cu încăpățânare„, a declarat Liviu Dragnea, la finalul ședinței coaliției de guvernare.

Ultimile din

Mergi la SUS