Poți să citești fără să plângi? A trimis o scrisoare pentru „mami din cer” și a primit răspuns!

in Diverse de

O fetiță de patru ani i-a trimis o scrisoare mamei ei, „în Rai”, după ce femeia a murit răpusă de cancer, în luna decembrie. Spre surpriza familiei copilei îndurerate, aceasta a primit un răspuns emoționant.

Fetița, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a făcut o felicitare emoționantă pentru mama ei, înainte de 8 martie, în care a inclus imaginea unui minion, alături de mesajul: „Ești una într-un «minion», mami”.

Pe plic, fetița a scris: „Pentru mami din Rai. La mulți ani de ziua mamei. Te iubesc, Ella” și l-a decorat cu un desen și mai multe steluțe și inimioare.

Poștașul care a găsit plicul cu scrisoarea emoționantă a fetiței, pentru „mami din Rai”, s-a gândit să îi facă o surpriză copilei.

„Pentru frumoasa mea Ella. Îți mulțumesc mult pentru felicitarea mea specială de Ziua Mamei. Și tu ești una într-un «minion» pentru mine și te iubesc foarte, foarte mult. Te iubesc la infinit! Ești o fetiță deșteaptă și specială, iar eu sunt foarte mândră de tine. Și deși sunt în Rai, te veghez de aici în fiecare zi. Mulți pupici și multe îmbrățișări. Mami”, i-a scris poștașul copilei.

Familia fetiței a fost recunoscătoare pentru gestul poștașului, spunând că micuța a fost în clumea fericirii când a primit scrisoarea „din cer”.

„Îi mulțumim persoane inimoase de la Royal Mail care i-a trimis Ellei înapoi o scrisoare de la mămica ei din cer. A radiat de bucurie”, a scris tatăl fetiței pe internet.