Poliţiştii nemţi, rămaşi fără cuvinte în faţa unui TIR românesc oprit pe autostradă, în Munster

in Diverse de

Poliţiştii nemţi au rămas fără cuvinte în faţa unui TIR românesc oprit pe o autostradă din Munster. Camionul avea atât de multe defecţiuni încăt ar fi trebuit scos din circulaţie şi radiat.

Poliţiştii germani au oprit vineri la prânz un camion românesc pe autostradă, în apropiere de Munster, şi l-au escortat apoi în parcarea Munsterland- Vest, unde TIR-ul a fost supus unei inspecţii tehnice. Un inspector specializat s-a crucit când a văzut cum arăta maşina.

Poliţiştilor le-a ataras atenţia faptul că parbrizul camionului era complet crăpat, dar apoi au descoperit că de fapt asta era cea mai mică dintre probleme.

Eşapamentul era distrus complet, sistemul antiblocare al frânelor nu funcţiona deloc, iar sistemul de direcţie era defect. Mai mult, roţile de pe prima osie a semiremorcii nu mai aveau deloc frâne, la două dintre pneuri. În plus, cauciucurile era complet distruse şi găurite.

Şoferul român în vârstă de 30 de ani a primit o amendă, la fel şi patronul camionului, tot un român, iar TIR-ul a fost sechestrat în parcare, scrie www.wn.de.