Poliţist amendat de colegi, după ce a fost prins când conducea fără centura de siguranţă

in Diverse de

Un poliţist din Slobozia a fost amendat de colegi, după ce a fost prins în timp ce conducea fără să poarte centura de siguranţă.

Potrivit poliţiştilor, agentul din Slobozia a fost sancţionat cu 290 de lei şi două puncte de penalizare de poliţiştii rutieri care efectuează, în această săptămână, o acţiune la nivel naţional pentru conştientizarea şoferilor în ceea ce priveşte utilizarea centurii de siguranţă.

Poliţistul amendat are posibilitatea de a achita jumătate din amendă în termen de 15 zile.

Conform Poliţiei Române, în săptămâna 11-17 martie 2019, poliţiştii rutieri desfăşoară campania TISPOL Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).

„Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Controalele se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

V-am tot spus că în această săptămână polițiștii rutieri vizează șoferii care nu poartă centura de siguranță, indiferent…

Publicată de Politistii au umor pe Miercuri, 13 martie 2019