Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Politician italian: „ROMÂNII să fie aruncaţi în şuturi peste graniţă, fără întoarcere! Sunt nişte GUNOAIE UMANE”

in Extern de

Giovanni Ardita, consilier local la primăria oraşului Ladispoli, face parte din partidul naționalist Fratelli D’Italia – Alleanza Nazionale și este politicianul italian care a postat mesajul jignitor la adresa unor români pe Facebook.

Ardita a scris pe pagina personală de Facebook după ce a aflat de un furt care a avut loc într-o locuinţă din Ladispoli.

Potrivit rotalianul.com, Ardita a folosit cuvinte dure la adresa românilor.

„Că..ţii ăştia de hoţi români nu se opresc nici în faţa unei femei surdo-mute, nici în faţa casei unui băiat care tocmai a murit. Autorităţile trebuie să îi ducă în şuturi până la graniţă şi să îi trimită înapoi în ţara lor, fără drept de întoarcere. Gata cu gunoaiele astea de ţigani români!”, este mesajul postat de consilierul italian.

Același, Ardita a revenit cu un mesaj prin care își cerea scuze de la comunitatea românească pentru generalizările făcute:

„Gata cu toleranţa în ce priveşte ţiganii români. Îmi cer scuze de la comunitatea românească pentru că am generalizat, există români muncitori, cinstiţi şi responsabili, dar nu-mi retrag cuvintele în ce priveşte hoţii care intră în casele oamenilor neajutoraţi, sunt nişte gunoaie umane şi nu merită respect”.

Sursa:observator.tvUltimile din

Privacy Policy Settings

Mergi la SUS