„Peștele gorilă algerian” cu fața asemănătoare unei maimuțe face ravagii pe internet. ”Depun 34 de ouă pe uscat”

in Curiozitati de

O fotografie cu un bărbat care ține un peștele uriaș cu o față asemănătoare a unei gorile, pescuit în Trinidad, Caraibe, a devenit virală pe toate site-urile de socializare importante, scrie Daily Mail.

În cele din urmă fotografia cu „pește gorilă algerian” cu o față asemănătoare unei maimuțe s-a dovedit a fi, așa cum era și de așteptat, doar o păcăleală.

Mike Holston, un specialist în animale exotice și îngrijitor la Zoological Wildlife Foundation din Miami, Florida, a declanșat ”conspirația” distribuind fotografia.

El a postat poza cu bărbatul care ținea peștele care avea o față asemănătoare cu cea a maimuței, după ce se presupune că l-a prins în Trinidad, Caraibe.

Holston a scris: „Ce fotografie grozavă a acestui pește gorilă algerian… acesta este un mascul adult care de obicei ajunge la 3-4 metri, dar acest exemplar a mâncat pui de balenă în această iarnă și a ajuns la lungimea maximă!”.

„Ei depun 34 de ouă pe uscat și în timpul sezonului de împerechere devin roșu aprins pentru a atrage femelele! Călătoresc în haite abia în septembrie și pot trăi până la 13 ani, dar dacă sunt circumciși pot trăi până la 48 de ani!”, a mai scris bărbatul.

El și-a îndemnat prietenii de pe rețelele sociale să vină cu mai multe ”descriei” despre creatură.

O persoană a spus că peștele gorilă „poate să respire la fel de eficient atât pe mare, cât și pe uscat”.

Zeci de oameni s-au grăbit să-și împărtășească ideile despre ce caracteristici trebuie să aibe un astfel de pește, dar în cele din urmă totul a scăpat de sub control. Fotografia fiind evident una editată.