Informatii utile! Curiozitati si stiri din intreaga lume.

Pe ritmuri de fanfară, copiii de grădiniță au fost puși să defileze în fața premierului Dăncilă, la Simfonia Lalelelor 2018! VIDEO

in ExtraNews de

Simfonia Lalelelor 2018 a fost deschisa, vineri, la Pitesti in prezenta premierului Viorica Dancila, a ministrului de Interne, Carmen Dan, si a ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu.

„Imaginea Pitestiului a fost asimilata acestei sarbatori a primaverii si a florilor. Simfonia Lalelelor este un simbol pentru comunitatea dumneavoastra si vreau sa multumesc tuturor acelor care de-a lungul timpului au contribuit la organizarea acestui eveniment.

Susțin aceste inițiative care creează plus valoare, promovează coeziunea si contribuie la promovarea nationala si, de ce nu?, internațională a locurilor, tradițiilor si oamenilor de valoare. Va doresc o Simfonie a Lalelelor cat mai frumoasa. Sa va bucurați din plin de aceasta sărbătoare la Pitesti„, a declarat Viorica Dancila in deschiderea evenimentului.

Crainicul evenimentului a anunţat fiecare grădiniţă participantă, iar copiii, unii dintre ei neavând mai mult de patru ani, au defilat în faţa oficialilor, alături de premierul Viorica Dăncilă fiind printre alţii Carmen Dan-ministrul Administraţiei şi Internelor şi Graţiela Gavrilescu-ministrul Mediului.

Numeroşi copii îmbrăcați foarte sumar, deşi vremea de afară nu a fost una călduroasă, au fost puşi să danseze sau să facă gimnastică în faţa premierului Viorica Dăncilă. O mică gimnastă de doar trei ani a fost pusă inclusiv să stea în cap în faţa oficialilor. La final, premierul Viorica Dăncilă, impresionată de micuţă, i-a oferit un buchet de flori.

Cea de-a 41-a editie a Simfoniei Lalelelor a fost deschisa de copii care au defilat purtand mantii in culorile tricolorului.

Pe lângă reprezentanții Guvernului, la festivitate au participat mai multi ambasadori care au participat la Parada Carelor Alegorice si Parada tinerilor – Parada Florilor.

Citește mai mult pe Adevarul.ro

Ultimile din

Mergi la SUS