Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, Chiril I, averizează că “semnele din Cartea Apocalipsei sunt acum evidente” și că “sfârșitul” depinde de acțiunile oamenilor

in Extern/ExtraNews de

Într-un discurs susținut în cea mai importantă Catedrală a Moscovei, Patriarhul Chiril I a spus că semnele din Cartea Apocalipsei sunt acum evidente și a cerut politicienilor și cetățenilor obișnuiți să se unească pentru a opri mișcarea spre abis.
Preafericitul patriarh a afirmat că “se vede cu ochiul liber” că se apropie “apocalipsa” prevăzută de Apostolul Ioan, informează Russia Today.
Patriarhul a spus:”Toți oamenii care iubesc acest pământ trebuie să fie uniți, pentru că intrăm într-o perioadă critică în istoria civilizației. Deja se poate vedea cu ochiul liber. Trebuie să fii orb să nu observi momentele din istorie despre care vorbește Apostolul Ioan în Apocalipsa sa”, dar a mai menționat și că: timpul exact al “sfârșitului” depinde de acțiunile tuturor.
Patriarhul a spus că: “Astăzi este momentul greșit de a stârni barca pasiunilor umane, deoarece există deja prea multă influentă negativă asupra vieții spirituale a oamenilor” și a mai precizat că, în zilele noastre, păcatul “nu este doar evident, ci și ademenitor”.
Chiril I, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii, a făcut apel ca întreaga omenire să oprească “mișcarea spre sfârșit”.